Search
Close this search box.

ARBETA MED MIG

Föreläsningar & samarbeten

Jag föreläser främst om hållbart resande och att sluta flyga, men även om frågor som rör hållbar livsstil, veganism samt annat som rör klimat- och miljöfrågor. Samarbeten gör jag främst via Instagram men även genom att skriva artiklar, här eller åt företag. 

Hör av dig om du är intresserad av att jobba med mig!

TALARE

Föreläsningar

Jag är van vid att föreläsa både på svenska och engelska.

Det jag föreläst mest om är hållbart resande och att sluta flyga, och har föreläst om detta på till exempel Bournemouth University, Oxford Waste Society, Världskulturmuséet, på Folkuniversitetet i Stockholm för Schyst Resande och No Planet B i London.

Jag har dessutom deltagit i panelsamtal, på till exempel Klimatriksdagen i Stockholm och Globelle Travels i London.

Som expertgäst har jag deltagit i tv-program så som PLUS på SVT, God Sommer Norge på NRK, Victoria Derbushire på BBC, 60 minutes på BBC Persia samt varit del av dokumentären Plan B av tyska ZDF som översatts till tre olika språk.

Dessutom har jag blivit intervjuad i flera radioprogram, tidningsartiklar och många olika podcasts.

Vad innebär hållbart resande? Hur kan vi resa mer hållbart? Varför ska vi resa mer hållbart?

En föreläsning för att motivera och inspirera till resevanor som inte kostar klimatet.

Vart ska man börja? Hur ska man tänka? Spelar det roll vad lilla jag gör?

En föreläsning för de som vill doppa tån i att äta mer veganskt/leva mer hållbart utan pekpinnar eller måsten. Här delar jag tips och råd, både praktiska och teoretiska.

Om ämnet är rätt kan jag skräddarsy en föreläsning för er.

Hör av er så pratar vi vidare om saken.

Influencer

Samarbeten

Jag är väldigt selektiv i vilka jag väljer att jobba med, och samarbetar endast med företag som är etiska och hållbara och som jag känner att jag helhjärtat kan stå bakom.

Tidigare har jag jobbat med många olika turistbyråer samt hållbara företag/organisationer så som till exempel Swappie, GoMore, Stadsmissionen secondhand, WWF Sverige och Europeiska kommissionen.

Hör av er om ni är intresserade av att jobba med mig!

HÖR AV DIG

Kontakta mig!

Skriv ett meddelande här om du vill kontakta mig, vare sig det gäller föreläsning, samarbete, intervju eller något helt annat.